Mootorratta tuvastamine

Loadära
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 127 korda

Re: Mootorratta tuvastamine

Lugemata postitus Postitas Loadära »

See võiks olla vist mingi Iz-Jupiiter "mopeedilenks-edition"? :D
Ma kahjuks-õnneks nendega küll liiga vähe kokku puutunud, teadmaks sellise kõiki mudelinüansse, no stiilisi Jupiter 2-3-4, et nüüd mille ketikeaitse või mille küljekarp...kuid sellise mootori süüteosakonna kaas, see läikiv seal, jääb küll elu lõpuni meelde peale ühte intsidenti. Nimelt sai maal noorte nokkadena ka kunagi selline ülenaabri kuuri tagant paari viina vms eest enda õuele veetud...et oh, kus nüüd läeb sõiduks! Kuid kuna ta oli juba aasta(kümne)id seal naadis vedelenud, siis oli sellise käima meelitamisega ikka tervel kambal tükk tegemist. Ja olles ta siis kuidagi ühe pütiga juba elule meelitanud, saigi käigu pealt hakatud seal kaane all kontakte timmima (no seal kontaktplaadil sai nagu kuidagi silindrite süüdet eraldi timmida)...aga oh ebaedu, kui mittetöötava silindri sumbuti [Motobot: õige on "summuti"] oli vahepeal valeseades vist bensu täis jooksnud ja kui siis ükskord õigeaegne sädelahendus tekkis, lendaski see sama, loomulikult süütemängupoolne sumbuti [Motobot: õige on "summuti"] ilge litakaga nagu banaanikoor laiali....ja mina, kes ma seal koonupidi juures olin parasjagu kontakte timmimas, olin loomulikult hetkega tagurpidi tikripõõsasse lennanud!
Seega, kui ükskord nii kaugele jõuad, siis süüdet sea ikka seisva pajaga ja teaduslikumaid lahendusi kasutades! :wack:

Suzuki DR350- metsa all mähib küll...Triumph Street Trippe"R"- tsivilisatsioonis käimiseks :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”