Andke nõu: akutööriistade valik

joel
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 118 korda

Re: Andke nõu: akutööriistade valik

Lugemata postitus Postitas joel »

Ma arvan, et Makita on meil nii populaarne eelkõige tänu pikka aega turul olekule, heale tehnilisele toele ja väga heale hinna/kvaliteedi suhtele. Kui ise peaks n-ö nullist komplekti koostama hakkama, siis läheks vist ka Makita peale välja. Aga kuivõrd sõber müüb Boschi, mis on viimastel aastatel ka aina enam meie turul silma jäämas ja kanda kinnitamas, siis on mul hoopis Boschi sinisest 10.8 V seeriast mõned tööriistad ja nendega võin siiani igati rahul olla. Koduseks hobikasutuseks täiesti piisav. Kui puitkarkassmaja ehitaks, siis eelistaks ilmselt pigem 18 V seeriat, aga mul läheb suurt jõudlust nii harva vaja, et ma hindan kompaktsust ja kerget kaalu palju kõrgemalt. Akutrelli ja löökkruvika jaoks on mulle 1.3 Ah akust maa ja ilm, multitööriista ja relaka jaoks jääb 1.3 Ah pisut väheks ja neile on 2.5 Ah aku sobilikum. 10.8 V relakas on muidugi suhteliselt jõuetu, aga väikesteks lõigeteks ja kergeks lihvimiseks mugavalt pisike ja kerge. Suurema töö jaoks on Makita juhtmega relakas, mis on mind juba pikki aastaid kenasti teeninud (võib-olla tänu sellele, et lisasin kohe uuena reduktori korpusele määrdenipli).

Joel

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”