Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

shortcut
Tsikkel: HD FXDWG
Tänanud: 26 korda
Tänatud: 18 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas shortcut »

Eile 18.07.18

Tallinnast töölt autoga koju sõites sattusin ma üpriski kahetsusväärse situatsiooni pealtnägijaks.
Asi algas sellest, kui keerasin autoga Pärnu mnt-lt Viljandi mnt-le (Järve Keskuse juurest). Kuskilt ei tea kus kohast järsku ilmus minu kõrvale üks Peugeot, mis jubedalt tahtis ennast enne Viljandi mnt raudtee ülesõitu minu ette reastada. Lasin sellel Pugeotil siis kenasti ära reastuda enda ette ja sõit kulges rahulikult edasi.

70 alal, mis on peale Valdeku risti, sattus minu taha üks mootorrattur kelle ma kenasti endast mööda lasin, liiklus oli kõvasti alla piirkiiruse je venis.
Kui too mootorrattur siis selles Peugeotist tahtis möödasõitu sooritada siis hakkas autojuht mootorratturit takistama, blokeerides tal teed, sõites isegi keset teed. Ühesõnaga ta tegi kõik selleks, et mootorrattur ei saaks temast kummaltki poolt mööda. Raudalu foori taga mootorrattur sai sellest debiilikust ikkagi mööda. Müts maha mootorratturile, et ta selle situatsiooni juures säilitas külma kõhu!

Ühesõnaga olge valvsad, kui teie ette peaks sattuma selline Prantsuse plekihunnik, mille küljes ripub number 300VVV. Selle rooli taga ei ole kõige tervema mõistusega inimene!

Pilt

Kavasaki GPZ900R
Honda Transalp 650
Honda Dominator
Suzuki DRZ400
Harley-Davidson FXDWG

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”