Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

Loadära
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 127 korda

Re: Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

Lugemata postitus Postitas Loadära »

urmas66 kirjutas:
koi kirjutas:

Veidi nõrguke projekt tundub. Simmer alumiiniumile libisema - sööb selle puksi ruttu ära. Puks võllile pluss mõõdus ei jää ju tihedaks õlile või mis iganes simmer peab tihendama. Puks vajaks siis sisse vähemalt O rõngast, või...

Nii on,kui see just liikumatu lahendus ei ole.Ehk puks ja simmer seisavad paigal. Muul juhul peaks puks ikka mingist kulumiskindlamast materjalist olema.Näiteks roolikarbi võlli simmer kulutab 5-6 aastaga terasest võllile soone sisse.Rooli võll just eriti kiirelt ei pöörle.

Ahoi,

siia minu ülalmainitud mure lõpetuseks nii paljukest veel, et mina vähemalt sain oma küsimisele siit kaudu siiski abi (...ja tänaks tegijat veelkord, kuigi ta ise soovis pigem "inkognito mõudi" jääda :bsmile: ) :

IMG_20180713_204033.jpg

...ning sai siis ikkagi alumiiniumist, nagu tehase detail. Loodetavasti jätkub siis ikka järgmiseks mõneks aastaks taas ( ning paigaldades sai loomulikult nii puksi tagune kui sisu kui ka simmeri huuled korralikult vankrimääret täis löödud, mitte ei läinud kuivalt, nagu pildil praegu näha!).
Ja teooriast veel nii palju, et ka tegija meelest kõlas mõistlikult mõned sajandikud sinna ikka lufti ka jätta võlli mõõduga võrreldes. Ning kuigi mul siit küsides oli esmamure aeg, siis lõppkokkuvõtteks sai üle 3x odavamalt hakkama ka: puks 7€ ja simmer mõõdu järgi (ok, 1mm jämedam küll, aga sobis ilusti!) Tööriistamarketist 3€ ehk kokku kümnekas...kuid sealt Triumphi butiigist oleks läinud puks ja simmer 19€ pluss saatmine 16€ vms. Ühesõnaga kannatab siin teinekord pisut maad kuulata küll :D

Suzuki DR350- metsa all mähib küll...Triumph Street Trippe"R"- tsivilisatsioonis käimiseks :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”