Sidesüsteemid mootorrattal
-
- Tsikkel: xt660x
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Re: Sidesüsteemid mootorrattal
Enda 2 senti:
Oman Cardo G9x juba mitmeid aastaid ja olen väga rahul. Kui saab mingi asjaga ära paaritatud (mõnikord on see päris kurnav), töötab asi laitmatult. Sõitnud miinuskraadides, terve päev padukaga, suurtes kuumustes, kukutanud kordades kiivri küljes vastu maad. Töötab hästi ja olen väga rahul.
Hiljuti sain proovida ka uut Packtalki ja pean tunnistama, et väga muljet avaldav ja plaanin sellele üle minna. Tema Mesh funktsioon on üli hea. Lihtsam paaritamine ja isetaastuv võrgustik. Samuti saab rahvaga rääkides samal ajal telefonist muusikat kuulata. See teeb ülesõidud märksa meeldivamaks, kui sul pole paarilistega midagi rääkida. Kui nüüd võrrelda G9x ja Packtalki helikvaliteeti, siis jäi mulje, et Packtalkil on see parem. Suutis paremini tuulevihinaid välja filtreerida ja pikemate vahemaade peal ei hakkinud nii palju kui G9x.
Kaks miinust ka Packtalki kohta.
1) Mikrofonil on ikka debiilne Scala proprietary liite ühendus, seega ei saa seda nii kergelt teise mikrofoni vastu välja vahetada, kui vanaga midagi juhtuma peaks.
2) Minu meelest on Packtalki ühendus tema alusplate küljes kahtlane, ei tekita väga usaldust. Tundub, et väiksema põrutusega lendab see sealt ära. G9 seerial oli see paremini lahendatud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.