Sidesüsteemid mootorrattal
-
- Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
- Tänanud: 292 korda
- Tänatud: 234 korda
Re: Sidesüsteemid mootorrattal
Erci kirjutas:Kui need suvakad suudavad ennast jadamisi omavahel ühendada, siis ühe packtalki kaudu saab mitme suvaka kasutajaga rääkida. Läbi ühe kanali lihtsalt
Pigem mitte. Teise tootja seade näeb Packtalki nagu mobiiltelefoni. Tõenäoliset enamus seadmeid lükkavad selle peale oma intercomi tummaks või võtavad ülejäänud ühendused üldse ajutiselt maha.
Kui on selline seade, mis võimaldab mobiilikõnet intercomi sisse liita, siis teoreetiliselt on võimalik kogu grupp Packtalkide karja liita...
Aga minu teooria on hetkel selline, et stabiilse ühenduse jaoks on hea kui vähemalt 50% seadmetest on Pactalkid DMCs.
Kusjuures! Karja liidetud BT seadmed ei ole sama hea leviga nagu ülejäänud kari - sisuliselt suure grupiga tekivad probleemid, kui paarilised grupi algusesse ja lõppu satuvad. Sellist probleemi DMCs teoorias olla ei tohiks.
Minu peamine motivaator sellega tegelemiseks ei ole levi. Ma tahan leida varianti, kus seltskonnas, mis kasutab erinevas vanuses seadmeid, ühendused ei katkeks - või kui ka toimib katkestus, siis oleks oluline, et see lihtsalt üles tagasi tuleks.
BT ühendus on väga hea 3-4 inimesega - sealt edasi on kett liiga pikk ja peab otsima arenenumaid variante.
Samas peab ka mainima, et 10ses seltskonnas ongi vahest rahulikum, kui mõnel päeval suhtled ainult osadega ja teisel päeval ülejäänutega Radadel püsib terve punt kenasti ka sel moel koos, sest info liigub sellises kahe- või isegi kolmegrupilises formatsioonis piisavalt.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.