Kas Goretex on täna piisavalt hea? → Kas Goretex on täna piisavalt hea?

Kasutaja avatar

KIBU
Tsikkel: 701Enduro, FS450, FC450, Te250
Tänanud: 42 korda
Tänatud: 79 korda

Kas Goretex on täna piisavalt hea?

Lugemata postitus Postitas KIBU »

Urmas, ma olen ju sinu postitusi pikemalt jälginud. Sa oled üle keskmise aktiivne postitaja ja sa räägid palju erinevates teemades sellest mis sul on ja mida sa eelistad jne. oled varasemalt kirjutanud ka milline varustus sul on. ka sõbra varustusest oled sa tiba pikemalt kirjutanud. kui sul oleks mõne uue jopega lähemat kogemust, oleksid sa väga suure tõenäosusega ka sellest juba kirjutanud. ja sinu jutust loeb ka välja et sa ei tea gore kallima otsa varustusest rääkida. 500 euri jope on siiski selline viletsama poole kalduv keskmine. Kui paremat/kallimat kraami kõrvutada. head joped algavad letihinnas poole suurema numbriga, headest keskmised maksavad 1,5k ja kõige kallimad sealt edasi. Ainuüksi Goretex membraani nimega on puusalt vähemalt 3 erinevat kangast. mina rääkisin Goretex Pro kangast kuna julgen arvata et Ain pidas oma küsimuses just seda silmas.
Ja mille kuradi pärast see mis sinul on peaks mind kurvastama? Saad ilmselt minust valesti aru. ma ei ole okkaline sinu isiku ega eelistuste vastu ega tunne mittemingilgi määral kahjurõõmu ega midagi negatiivset sellepärast mis sul on või ei ole. minu negatiivne hoiak on puhtalt sellise valeinfo levitamise vastu eriti kui levitajaks on aktiivne foorumikasutaja, keda on lihtne võõrastel(eriti algajatel) nö arvamusliidriks/pädevaks pidada kuid kes räägib seda mida ta arvab selle pähe mida ta teab. samamoodi suhtun ma kiivamalt kaupmeestesse kes oma tootest ainult väga positiivses võtmes räägivad.
mina omalajal tegin palju valesid otsuseid, raiskasin raha, järgides "tegijaid motomehi". hiljem tuli välja et tihti olid need lihtsalt mehed kellele meeldis rääkida mitte et nad oleksid teadnud millest nad räägivad. ärgem rääkigem asjadest milles me 100% veendunud ei ole võtmes "ma tean". alati saab ette kirjutada "mina arvan" ja ongi foorum mõistlikum ja informatiivsem koht.

5248653

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”