Pirelli Angel ST vs GT


will111
Postitusi: 5260
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 380 korda

Re: Pirelli Angel ST vs GT

Lugemata postitus Postitas will111 »

Angel ei ole nüüd küll mingi rajapäeva rehv :D aga noh, see on lõpuks loomulikult tõlgendamise asi...nagu kõik muu. Rajal võib ju ka mingi klotsrehviga sõita, iseasi kui kiiresti sa seal sellise rehviga sõita saad.
Teine asi, rehv mis on pika elueaga ei saa olla samas agressiivse pidamisega ja ei saa olla ka just eriti hea rajal. Kuigi jah, eks keskosa võib olla kõva seguga, rajal on olulisem mis seal külgedel on. Eile pärns näiteks kulus ühe tagumise supercorsa "rohkem vatti" saav külg soonte põhjani ära. Ja ma ei sõitnud isegi päris tervet õhtut. Enne trenni oli seal veel ikka mingi 3-4mm soont kindlasti peal. Vähe teistsuguse rehviga, no mõne puhta tänavarehviga niiöelda oleks see kulumine ikka poole aeglasem.

Esimene angel on suhteliselt okei tänavarehv (omast kogemusest), aga samas mitte kuskilt otsast eriti agressiivne minumeelest. tagumist pole vist proovinud või siis ei meenu. Gixxerile valiksin siiski natuke teistsugused rehvid alla, õigemini ongi valitud sest rajal käin ka gixxeriga :D Aga jah, kui suurem osa sõitu on otse ja maanteede peal siis vist mitte. Samas siis on gixxer ikka vääga veider rattavalik.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rehvid, rehvid, rehvid”