Pirelli Angel ST vs GT

Kasutaja avatar

KIBU
Postitusi: 971
Liitunud: 04 Veebr 2004, 21:56
Tsikkel: Husqvarna 701, TE300i, FC 450
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 38 korda
Tänatud: 70 korda

Re: Pirelli Angel ST vs GT

Lugemata postitus Postitas KIBU »

rehvivalik sõltub ikkagi ainult kasutusest. kui inimene sõidab touringrehviga siis selge, et ta rajapäevadel oma gixxeriga ei käi. ja kuna plaanib samasuguseid osta siis ilmselt ei plaani ta ka tsiklit sihtotstarbeliselt kasutama hakata. niisama tussutamiseks on Angel väga ok rehv. nagu ka iga teine tuntud tootja sama sihtgrupi tippmudel. kindlasti on paremaid "rajapäeva rehve" aga kui neid reaalselt vaja ei ole siis milleks need!?
Angel saab vabalt niisama kruisimisega hakkama. jah ta kaldesseminemise kiirus näiteks ei ole nii hea kui sportlikuma suunitlusega rehvil aga samas kestab ta oluliselt kauem. seega kui inimene on valinud kruiseriks tolleaegse kõige vähem kruiseriks sobiva bike-i siis las olla angel. :mrgreen: aga tõesti, k6 Gixxerit pidada touring rehviga??? :) samast ajast Fireblade on kruisimise mugavuse poolest nagu matkaratas gixxeri kõrval. :mrgreen:
Aga GT vs ST võib teste lugedes kokku võtta nii:
https://www.visordown.com/sites/default ... /56550.jpg

kui just päris nälg majas ei ole ja kui tahad natuke rohkem sõitu nautida siis vaheta esimene ja tagumine korraga ja kui ei tea mida teed siis ära erinevaid mudeleid mixi. pane ette ja taha sama, need on mõeldud koos töötama. uue jooksu rehvidega on ikka mõnusam sõita.

5248653

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rehvid, rehvid, rehvid”