Rumalad või segased küsimused jms

Kasutaja avatar

Kauri
Postitusi: 606
Liitunud: 13 Juul 2005, 23:46
Tsikkel: VN 750 custom
Asukoht: Kuusalu
Tänanud: 77 korda
Tänatud: 81 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas Kauri »

Ei, ma ei karda absoluutselt neid tilu-lilusid. Olles maast madalast igasuguse tehnika ja selle harutamisega kokku puutunud, ajab lihtsalt tigedaks see kuidas tänaste tehnoloogiate ja materjalidega ei soovita teha ühtegi toodet millest oleks rõõmu pikemalt kui garantiiaja lõpuni. Ma olen mehaanik-diagnostikuna töötanud suurema aja oma elust See lõputu võidujooks, kes suudab panna rohkem igasugu kõrgtehnoloogilisi vidinaid kuskile külge. Uus mudel lükatakse ahju enne kui vanal jõuab liini lõpus värv kuivada.
Mul on oma perse ja ka arvamus, tänases ruulivas ühiskonnas olen ma juba penskar kes võiks üldse kodus trepil istuda ja vähem möliseda. Kahe nädala pärast on see ruuliv tegelane silmad maas seal samas trepi ees ja joonistab vaikselt varbaga liiva sisse, et äkki oled hea mees ja vaatame mis teha saab. Ma ostsin vähe ägedama pilli kui see 1,2 ja nüüd ei tahaks nagu seda uut juppi poest võtta. Räigelt kallis on nah. Rahhi ka pole, see läks kõik liisingusse.
A tegelt on mul sitaks vedanud. Selle asemel et naabrist parem olla, läksin metsa elama. Pole naabreid, pole probleemi :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”