Kawasaki Z1000 300 fat ass, 2004a, RasmusL

hsgold
Tsikkel: Yamaha Fazer 600
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Re: Kawasaki Z1000 300 fat ass, 2004a, RasmusL

Lugemata postitus Postitas hsgold »

TiitX11 kirjutas:
RasmusL kirjutas:
steal kirjutas:

Mis toimub. Jõle vaikne on see teema...

Oota veel paar nädalat, eks siis vast saab progressist mingit juttu/pilte ka. Hetkel nt mu sumpa ja boostitoru materjal istub tollis millegipärast kinni. Usast pidin tellima ka veel õlirõhu tõstja, mille olin sootuks unustanud. Mingi krdi väikese sõrme suurune metalljublakas 100e.

Olen samuti tolliga jamas. USA-st sai tellitud sadul ja geelpadjad. Sadul tuli kiiresti 10 päeva ja on tollis. Omnia kirjale vastasin, et luban neil deklari teha.....tuli uus kiri, et mis on pakis ja mis hind.....saatsin ka selle......jälle ootamine ja saadeti volitus mille täitsin........Nüüd on täielik vaikus. Tuleb ameerikast kohale ja eesti tollis läheb rohkem aega kui transport USA-st :twisted:

Enda kogemusest võin öelda, et tollis käivad asjad tegelikult väga-väga kiirelt.
emta.ee lehel on isegi kirja, et kui sinu esitatud deklarile 30min jooksul ei vastata siis helista/kirjuta. Mina ei saa küll mitte midagi halba öelda pigem respekt!

Viivitused tulevad siis kui lasta see 2-3min deklari täitmise töö teha kellegil kolmandal.
Olen ise mitmeid aastaid deklareid ise teinud ning kohe "puhtam ja kuivem tunne on" + kõikide saadetiste peale kokku on ka päris korralik "teenustasu" hind tasku jäänud.

Kui deklari täitmine tundub ulme (alguses kindlasti) siis helista ja emta töötaja aitab asjad ära vormistada ning õiged koodid leida jne jne jne....

Printeril tooner jälle otsas?!? https://toonerimees.ee

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”