Hälvik- Mootorratturid
Re: Hälvik- Mootorratturid
Kes oled sina, et reguleerid minu õigust max lubatud kiirusega sõita? Heades oludes sõidangi vastavalt teeoludele, oskustele ja lubatud normidele, mis minu jaoks on kuni 96km/h 90 alas (loogika ütleb, et kuna kaamera siis veel pilti ei tee, on see ka täiesti legaalne ja seaduste poolt aktsepteeritud kiirus).
Jõuan sulle sappa, siis sinu asi on teed anda, st vajadusel tee serva tõmmata, aga sellist pisiasja liiklusseadusest ei tea ükski neist aeglasematest kulgejatest.
§ 53. Juhtide vastastikused kohustused möödasõidul
(4) Kui sõidutee laius, kulg või seisund koos tiheda vastassuunaliiklusega ei võimalda ohutult mööda sõita aeglasest, suurest või piiratud sõidukiirusega sõidukist, peab sellise sõiduki juht vähendama kiirust ning vajaduse korral hoidma esimesel võimalusel võimalikult tee äärde, et tema taha kogunenud sõidukid pääseksid ohutult mööda.
Jah, 95 versus 90 km/h võib matemaatiline ajavõit kokkuvõttes olla vaid minut-paar, aga näiteks Paidest Tallinna sõites oled sina tunni ajaga alles Peetri juures, kui mina olen juba Mustamäel. Ja see tuleb märksa suurem ajavõit kui labane arvutus näitab, tehke kasvõi katset.
Andke nüüd tuld, eeskujulikud liiklejad.
EDIT: See esimene lause ei ole konkreetse adressaadiga, pigem üldiselt liiklusesse trüginud abordijäänukite pihta.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.