GSXR 1000 K6 jonnib
Re: GSXR 1000 K6 jonnib
Tänud kõigile, kes oma mõtteid kirja pannud on.
Vahepeal oli suurem kiire ja ratta juurde ei pääsenud. Nüüd, kui paar päeva sõita sai, siis
käivitus laitmatult seega probleem on ilmselgelt alles ja ootab võimalikult ebamugavat asukohta, et avalduda.(maja/garaazi ees pole vist kellegil kunagi miski lagunenud)
Aga mõned küsimused tekkisid ja panen järgemööda siin kirja.
reimps kirjutas:Mul oli kord juhus, kus suunakate installimisel unustasin mingi juhtme lahti ja sõites paremale keerates suri välja; lenks otse ja paugupill jälle. Juhe oli lahti jäänud ja keerates läks klemm amorditoru vastu, eks tal seal kerge lühis tekkis siis, mis välja suretas. Vaata juhtmed üle, tõenäoliselt jookseb kuskil samuti lühisesse lenksu liigutades. Lasid survekaga mõne isolatsiooni lahti äkki.
Käisin seal all seda juhtmemajandust läbi ja ühtegi lahtist osa ei paistnud. Vaatasin mudugi gondli vahelt niipalju kui seal näha oli ja välista et kuskil ikkagi mingi lahtine juhtmejupp on.
will111 kirjutas:Üsna kindel juhtmenuss. See lenksuasendi muutmine on praktiliselt ühene märk sellest. Noh kas juhtme või siis juhtmete otsas olevate ühenduste teema kuskilt. Tulede tuhmumist on parem kontrollida kui testri aku peale paned ja pingelangu vaatad. Muidugi ega seda väga olla ei tohiks kui ikkagi starterireleest nö. suurt voolu järgi ei ühendu.
Küsin siis targematelt, et kas tuled ei peaks tuhmuma? Pean silmas juhtu, kui proovid ratast "keelatud" asendis käivitada (käik sees, jalg all, sidur lahutamata). Antud rattal on tuli alati sellistel juhtudel tuhmunud (ca 3.a minukäes olnud)
-Kristo- kirjutas:Siduri lüliti pistik oksüdeerunud või selle juhtmestik katki.
Sellepeale tekkis hoopis teine küsimus.
Nimelt olen kuulnud, et Gixxeri käivitamiseks on igaljuhul sidurit vaja. St, et isegi kui ratas on neutrali peal, siis peab siduri ära lahutama, et käivitada saaks.
Minu oma on terve minukäes oldud aja läinud Neutrali peal käima nii, et siduri heeblit pole puutuma pidanud. (Käik sees lahutamata siduriga pole kunagi starterit anda proovinud).
Ehk keegi oskab kommenteerida, kuidas teha selle lahenduse ettenäinud on? Vbl on mul see sidurilüliti juba ammu saba andnud/kellegipoolt pimedaks tehtud ja nüüd hakkab see asi kummitama?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.