Kawasaki ER6-f (2015) ebaterve vibra mootoris
-
Teema algataja - Postitusi: 12
- Tsikkel: Kawasaki ER6-f (2015)
- Tänanud: 10 korda
- Tänatud: 1 kord
Re: Kawasaki ER6-f (2015) ebaterve vibra mootoris
andu kirjutas:kui soojalt läheb hullemaks siis võid süütepoolid üle kontrollida, mul vanal er6 (1gen) olid teised külgedelt praguliseks tõmmanud ja sooja mootoriga oli jama, külmalt ei olnud ei vibratsiooni ega jõuetust, lisasümptomiks oli mul suurenenud kütusekulu (ca 7,5 sajale rahulikul sõidul)
edit: siduriga oli ka mingi teema mul kus ootamatult võttis vibra sisse ühtlasel sõidul kuid seal piirdus asi ketaste vahetusega
Tänud vastamast! Seda varianti olen ka mujalt kuulnud, et süütepoolid võivad sellist jama põhjustada. Huvi pärast võtsin ratast nii palju lahti, et kontrollisin visuaalselt üle nii süütepoolid kui süüteküünlad. Kõik need visuaalsel vaatlusel heas konditsioonis - ei mingeid mõrasid, defekte ega muud sellist. Seega läksid sama targalt külge tagasi. Kas süütepoolide korrasolekut saab kuidagi spetsiaalselt ka testida? Testriga vms. moel?
Kütusekulust rääkides, siis mul tundub hoopis vastupidi - et kütusekulu on vähenenud. Pardakompuuter näitab justkui paremaid numbreid kui siis kui seda vibrat ei olnud. Aga samas see võib tulla ka sellest, et vibraga ei taha ei kiiremini sõita ega pöördeid üles ajada.
Sidur on ka muidugi hea pakkumine. Täiesti võimalik, et see on süüdlane.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.