Hälvik-autojuhid
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Hälvik-autojuhid
indumen kirjutas:kaamera juba mõnda aega autosse saanud, aga eile oli aega lõpuks sealt ka midagi välja rookida, üks selline näide siis siinkohal, pole küll ilus vanemaid inimesi halvustada aga võttis vanduma küll. video kvaliteet võibolla kehvake, suure ekraani pealt on näha küll, päss isegi ei vaata vasakule mitte kordagi. järgmises kurvis tahtis külje maha sõita, õnneks suutsin seda juba ette näha. Kurb on see et eks neilgi ole liikuda vaja, endalgi vanaisa samas seisus, aga ta natuke targem et igal võimalusel lapselapsed rooli vms
![]()
päris hälvikuks ei tembelda, pigem esimene linnuke kaamera kvaliteedi testiks.
Ma arvan, et sa pole oma hinnagus õiglane. Nägid kaugelt, et läbi kahe rea pöörab keegi välja (mina kaamerapildist nägin). Loogiline oli eeldada, et jõuab sinuni välja. Ja kogu pöörde ajal vaatab silmad punnis sind. Alles siis, kui hoo maha võtad keerab pea ära. Mul siin kodumaja juures käib ikka korra aastas pauk ära. Ja alati on sama põhjus, see kes "kõrvalteelt" tuleb tuleb ei näe sind enne, kui auto on piisavalt rismikul väljas aga siis on juba liiga hilja. Sinu videos on üsna sama.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.