Sidesüsteemid mootorrattal
-
- Tänanud: 92 korda
- Tänatud: 245 korda
Re: Sidesüsteemid mootorrattal
srx kirjutas:See telefoni vaheline BT ühendus ja selle levi ulatus jätab üldse Cardol soovida. Hiinakatega polnud kordagi sellega probleeme, levi oli hea ja ulatus oli kindlasti kümnetes meetrites. Võisin jalutada päris kaugele enne kui BT ühendus tõrkuma hakkas. Cardoga on probleem juba siis kui ei pane telefoni õigesse taskusse või õiget pidi. Ka pead keerates kipub ühendusse akuke tekkima.
Hiinakate levi oli kordades parem kui Cardol, mis on mõnevõrra kummaline. Ma eeldasin, et Cardol töötab see vähemalt sama hästi, kui mitte paremini, aga võta näpust. Kuna see on põhiline featuur, mida ma kasutan, siis on see häiriv, arvestades kui kalli seadmega on tegemist.
Mina pole seda probleemi täheldanud, et levi telefoni ja seadme vahel on kehva.. Äkki on seade maha kukkunud kunagi vms. Või on seade vigane. Proovi teise telefoniga. Kui võimalik proovi teise seadmega. Tee seadmele uuendus, tehase seaded taasta, telost kustuta ära ja paarita uuesti. Ise pole veel kellegilt väga nurinat selle telefoni levi kohta kuulnud. Ja see on ilmselt paljudel põhiline asi mida kasutatakse.
Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.