Õnnetused mootorratastega 2018

Kasutaja avatar

Krl
Tsikkel: Welcome to the darkside
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 190 korda

Re: Õnnetused mootorratastega 2018

Lugemata postitus Postitas Krl »

Macintosh kirjutas:
Tonis_T kirjutas:

Ma ei saa sellest vastupööramise jahumisest üldse aru, mida siin väga heietada ja eraldi õppida on? Ainus viis kaherattalisega pöörata on vastupööramist kasutada. Teed sa seda teadlikult või instiktiivselt vahet pole. Rääkida sellest kui mingist erilisest revolutsioonilisest sõidutehnikast ja millestki mida peab koolis peatükkide kaupa läbi töötama, läheb üle minu pea.

Ei midagi revolutsiooonilist. Kallutajatega on see mure, et kui olukord nõuab vastupööramist siis nad muudkui "kallutavad" ja ei suuda enda kuidagi täiesti rutiinsest vastupööratavast olukorrast välja kallutada. Ja siis on ventikas natuke rohkem, kui s**t. Puupäiste harimine ongi vaevariaks protsess.

stiiv kirjutas:

Üle terve me armsa kodumaa tuleks rajada õppesõiduplatsid mootorratturitele (no vähemalt üks igasse maakonda ning linnadesse muidugi rohkem) ning kõik need tuleks anda õppuritele tasuta kasutada. Sealjuures tuleb neid hooldada, korras hoida, valgustada võiks ka.

Ma päris sotsialist pole aga algatuseks võiks riigil olla eksamiplatsid ja eksamimoororattad. Ja seda eksamineeritava jaoks tasuta. Pole vist liiga plaju küsitud? Ma pole täpselt aru saanud, miks ma mootorratturina eksamisooritamiskulusid pean katma aga autojuhilubade taotlejad mitte.

Mis mõttes ei ole eksamiplatse?
Ja ratastega on natuke see jama, et ilmselt enamus alustajaid meeleldi eelistavad eksamile minna sama rattaga millega koolis kogu oma napp sõidukogemus omandatud on.

Mine “Vaba teema”