Rumalad või segased küsimused jms
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 373 korda
Re: Rumalad või segased küsimused jms
will111 kirjutas:Spoiler
ja tulemusest kah siis nagu lubatud, ei saanud läbi. mitte tulede pärast seejuures (kuigi alguses see krdi vasak suund ikkagi ei tiksunud, aga see oli vist mingi pistiku kehvapoolse kontakti küsimus, nii et käega mudides sai vilkuma). OV'na märgiti kirja ühe rehvi liigne kulumine vms. Ehk siis ühel rehvil on keskel umbes 2cm laiune riba, kus muster on madalaks kulunud, nähtavasti mingi aeg liiga täispressitud rehviga sõitmise tõttu. Ülejäänud rehvi laiuses on muster täiesti julgelt normi piires. Ei uskunud, et ka selline asi võidakse üleüldse veana kirja panna, ja veel OV'na! Kas sõiduautod saadetakse ka kordusülevaatusele kui mõne rehvi kõige äärmine serv kitsa riba ulatuses on näiteks kulunud selle 1mm piirini? (või mis iganes too määr oligi suverehvidel). Ma miskipärast hästi ei usu, sest kes vähegi järsemalt oma autot kasutab neil kuluvad need servad ikka kiirelt.
Ühesõnaga, püüdsin olla eeskujulik kodanik, tegin tuledki korda. Aga lõppude lõpuks pean oma sõidud ikkagi ära tegema nii nagu vist oleks võinud need kohe ära teha
Hui ma leian homseks kuskilt seda soodsa hinnaga 13 tollist rehvi sinna käru alla.
Ma võin Tartus tasuta anda. Lihtsalt tule vii minema. Tavalise sõiduauto oma muidu.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.