Õnnetused mootorratastega 2018
Re: Õnnetused mootorratastega 2018
Krl kirjutas:Spoiler
Mulle pigem ikkagi tundub, et neid kes tahtlikult mootoratturit ignoreerib kuskilt välja keeramisel, on vähe.
Ikka käib tavaline"vaatan paremale, vaatan vasakule ja kui kedagi ei tule või läbi jõuan, siis tuld". Ma ei kujuta ette, kuidas seda tähelepanu saaks suurendada? Mootorattaga sõitmine ongi ohtlik ja ma imestan, et kuidas krt see üldse lubatud on?
Kuid, et mitte ainult probleemidele keskenduda, siis lahendusena pakuks välja, mingid eredalt vilkuvad tuled, või vähemalt helkurvestid, mis teevadki ratturi kaugemalt nähtavaks. Rõve küll, aga usun et reaalselt töötaks.
Mina ei usu, et keegi naist peksab, sest sa ei tule selle pealegi, et võiks ka mitte peksta. Eriti kui naine on pahandust teinud. ala koju jõudes pole söök veel valmis, või õlled on külma panemata.
Minu arust probleem on selles, et enamus inimesi ei teadvusta seda, et mingi kaherattaline võiks kuskilt tulla ja kiiresti nendeni jõuda. Ja siis nad vaatavadki paremale, vasakule (sageli juba eemalt vaadatakse) et ahah puhas ja tuld.. selle asemel et veel üks kord vaadata ja veenduda. Asi ei ole inimeste teadvuses või kui on, siis automaatselt kaherattaline=jalgratas=aeglane.
Ja no naisepeksu koha pealt - on tõesti olemas selliseid, kes ei tule selle peale, et võiks ka mitte peksta ja selles probleem ongi. Igasuguseid on, lihtsalt vaata ja imesta.