Prillidega sõidueksamile?

Kasutaja avatar

Urmas79
Tsikkel: IZ,Jawa,GSXF,R1,XL1000
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 14 korda

Re: Prillidega sõidueksamile?

Lugemata postitus Postitas Urmas79 »

Kle pange põlema ennast. Kui ikka inimene tunneb ennast kasvõi -0,5 prillidega eksamil (ja ka liikluses) kindlamalt, siis on ju äraütlemata ajuvaba sellepärast kuu aega oodatud sõidueksam tühistada. Ma tean väga hästi, mida tähendab poolpimedana sõitmine. Kunagi ammu suutsin töö juures relakaga metallikillu silma lasta. Kõne lähimale silmaarstile kell 16 tipnes sellega, et äsja ülikoolist tulnud arst oli nõus pärast koosolekut kell 20 tööle tagasi tulema ja mu silma üle vaatama. Kuna õnnetuseks sel päeval ma oma autoga tööl ei olnud, siis laenasin firma Hiluxi ja panin linna poole ajama. Krt, ma pidasin tee peal 15 km jooksul vähemalt 4 korda lihtsalt keset teed ohutuledega kinni, et silma kuivatada, et midagigi näha. Kohale ma sain, kraavi ei sõitnud ja metallitükk saadi kah magnetiga silmast kätte. Asi tipnes sellega, et tohter palus kahe nädala pärast tagasi tulla, kuna oli "midagi huvitavat" mu silmas näinud. Kaks nädalat hiljem arsti külastades leiti, et silmarõhuga on asi jama, ehk hall kae. Kaks nädalat hiljem Tallinnasse laseropile ja niipalju, kui ma hiljem uurinud olen, siis tänu sellele noorele tohtrile on mul täna silmanägemine alles. 80% sama diagnoosiga patsientidest kaotavad ca 90% nägemisest tänu liiga hilisele avastamisele. Kannan küll prille, aga -2,5 pole eriline probleem ja need mõned asjad, mida ma teha ei tohi ( benjihüpe, läätsede kasutamine) pole minu jaoks mingi probleem. :ner:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”