Sidesüsteemid mootorrattal
-
- Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
- Tänanud: 291 korda
- Tänatud: 233 korda
Re: Sidesüsteemid mootorrattal
Lisan, et uuel Packtalkil on see telefon + GPSlahendus juba väga pädev.
Mul Zumo 550 ja Iphone6. Tugevus seisneb selles, et kui ma ühendan Cardo telefoniga ja GPSiga (mõlema jaoks on Cardos eraldi kanal) ning ühendan telefoni LISAKS GPSiga (Garminis siis samuti telefonina ja Garmin näeb Cardot kui Headseti), siis kõik töötab. Ma ei suutnud seda uskuda. Reaalne olukord oli selline:
Panin muusika Spotify'st mängima. GPS jagas juhendeid. Garmini ekraanil oli telefoni seisund näha (aku ja levi). Nüüd keegi helistas sisse, Garmin näitas nime ja ekraanilt sain kõne vastu võtta (muusika jäi samal ajal seisma) - kui enne tuli telefonist muss otse Cardosse, siis nüüd tuli kõne läbi Garmini. Veel enam - vaatasin valikuid telefoni ekraanil (phone/speaker/garmin/packtalk) - vahetasin Garminilt Packtalkile - toimis! Kui kõne ära lõppes sai mussi edasi kuulata.
Pean ütlema, et iidvana Garmin rikkus kõnekvaliteedi ära, sest otseühenduses oli mõlemale poolele kuulmine isegi parem kui lihtsalt telefoni käes hoides. Ükskord tööle sõites 90e peal kõnele vastates oli mul kehv kuulata aga teine pool ütles, et kuuleb mind paremini kui siis kui ma lihtsalt autos telefoni vastu võtan.
Mainin ära, et kokkuvõttes kasutan seadet ikka intercomina ja Spotify võiks tegelikult tsiklisõidul harva kasutusel olla. Aga tehnikavidina testimine on teatavasti pool rõõmu kasutamise kõrval.
Edit: kõige selle hea juures on eriti masendav, et väljaspool MESHi kõikvõimalik BT intercom nii ebastabiilne on
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.