Sidesüsteemid mootorrattal

morse
Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
Tänanud: 291 korda
Tänatud: 233 korda

Re: Sidesüsteemid mootorrattal

Lugemata postitus Postitas morse »

Olles kasutanud Cardo vana Q seeria seadet, siis G9(x) ja nüüd Pactalk Boldi, võin enamvähem testisõitjatega nõusse jääda (kahjuks mul Sena kogemus puudub - 99% ehk kõik peale ühe sõbra on Cardo peal).

Mesh on ainuõige lahendus ja ma pole suures karjas veel sõitnudki, kuna enamustel on alles vanad seadmed.

Mul on 2 märkust:

1. Reviewd lugedes tuleb ikka väga hästi aru saada, mida tähele panna, sest seadmete tugevused seisnevad täpses kasutusstiilis. Näiteks kui tahad lihtsalt seljakotiga suhelda, on tõenäoliselt Hiinakas super. Samas kui tahad, et seade suudaks lugeda GPSi, edastada telefonist erinevat heli, suhelda suure grupiga ja seda kõike sujuvalt (nagu mina), siis saad aru, et Packtalki hind Hiinaka ees on loogiline...

Arvustused on väga hästi üles ehitatud ja tänan selle eest!

1. Kas keegi ei pane tähele elevanti toas: BT kett ühenduse puhul on kasutajakogemust väga ebastabiilne. Kui ühendus on püsti, siis on kõik hästi ja väikse (max4 in) puhul peaaegu samaväärne MESHiga. Kuid kui jama pihta hakkab, siis ei oska nutta ega naerda. Ei paaritamine ega ühendumine ei ole kunagi ette teada faktina lihtsad tegevused. Kord on vaja restarti, kord on veesooned või elektriliinid liiga lähedal (sõidad telefonidega rahvasummast välja ja ühendus tuleb ise üles). MESH on tõesti tore aga ma kardan, et kamraade BT seadmetega jagub veel aastateks (G9 eluiga paistab lõpmatu) ja seni on mul MESHist ainult natuke kasu. Cardo youtube’is pannakse Sena nagu naksti bridge abil MESH ühenduses olevate seadmetega silda aga reaalsuses on nii, et ma ei saa G9 ühendamisegagi hakkama. Paned uued seadmed käima, kõik on vint. Üritad siis vanemad ka taha haakida. Häda ja viletsus. Nagu aasta 2010. (Cardo ise otseselt ei eita seda oma videotes).

Kirjutades sain ise ka aru, et vana tehnoloogia mured tulevad uue seadmega kaasa, kui sa üritad vanu sillata aga väheke sain auru ikka välja lasta.

Tagasi teemasse:
Laias laastus on Pactalk igati parem kui G9. Suur summa tasub välja käia siis kui tahad:
A Palju inimesi kokku ühendada
B Kiiremini ja mugavamalt ühendust üles võtvat seadmekomplekti
C Täisväärtuslikku keskseadet telefoni , muusika, GPSi ja interkomi üheaegse toiminise jaoks
D Äpi kaudu juhtimist (tuli meelde - äpp viskab tehnoloogilistel põhjustel vahepeal ühenduse maha, nii et lõpuks on targem lihtsateks toiminguteks nuppe kasutada)

PS! MAC: Mina usun, et uus Cardo suudab Sena järgi võtta küll. Aga ühendumise probleemid tekivad nii nagu ikka lambi hetkel ja kohas ning kaovad samuti nagu tulid (ei erine vana G9 külge ühendamisest).

(Kirjutasin telefonis, loodan, et palju vigu pole.)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”