Konkurentsi piiravad garantiitingimused Honda näitel

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 492 korda
Tänatud: 598 korda

Re: Konkurentsi piiravad garantiitingimused Honda näitel

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

Sina/mina/meie võime depood, streeti ja keda iganes siin nimetada kuidas tahame.
Kui ei ole tootjaga lepinguid ja koolitusi ning täis ligipääsu juhistele/manualidele, siis tootja jaoks on nad antsud idaeuroopa veidrast külast.

Kas sa oma tootele (toodad ütleme, et mopeede) pakud garantiid näiteks indiasse kõigile, kes sulle vigases ingl keeles meilivad, et kle mul siin väike värkstuba SuluMuluga kahepeale, olen üpris tark ning kogenud, et kle saada uus mootor, garantii värk noh. Koguaeg oleme kasutanud india kõige paremat õli a hakkas kolisema ja suitsema.

Absurdne nõue/jutt/mõte, mis tahes otsast vaadates. Ja mis vahenditega ning, kes nüüd selle mootori vigastusi analüüsima hakkab, et kas pisikse rosinasilmse mehikese jutt vastab tõele või soovitakse ära hooratud ning vale õli kasutatud mootorile vahetust tootjale mütsi kandadeni pähe tõmmates välja petta?
Garantiiaja lõppedes on valiku vabadus omanikul külasta streeti või antsu või kalla ise kasvõi oliiviõli sisse ning installeeri sinna külge või P, R, S või jumal teab, mis tähega varuosasi.

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”