Husqvarna Vitpilen 401 ja Svartpilen 401 proovisõidud
-
- Tsikkel: FZS 1000
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 5 korda
Re: Husqvarna Vitpilen 401 ja Svartpilen 401 proovisõidud
Käisin ka uute pillidega natuke paugutamas.
Kõigepealt Vitpileniga. Tõesti on selline tunne, nagu oleks pocketbike istumise all. Selline lühike-pisike-kompaktne. Samas aga kui vaadata istme ja jalaraua vahet, siis see on suurem kui nii mõnelgi teisel ehk jalg ei ole nii kokku pakitud. Istumisasend päris mugav. Tõsi, küll neile, kellele meeldib rohkem kõhuli olla. Minu jaoks oli see asend liiga kõhuli ning väga palju pidi sedasi end toetama kätele. Poole tunniga jõudsid käed üsna ära väsida. Aga see on minu viga. Aga ta ju ongi linnaratas ning linnas jõuad poole tunniga juba igale poole kohale.
Ka võib öelda, et tegemist pöördeid armastava pilliga. Alla 4000 pöörde ei toimu suurt midagi, sealt edasi aga astub lõbusalt ning toob naeratuse näole küll. Gondli ja tuuleklaasi puudumisest hoolimata oli väga vaikne sõita, seda ka 90-se kiiruse juures. See väiksus ja kompaktsus on linnas ikka väga abiks, autode vahel väga mõnus manööverdada ning seda kõike saab teha momentaanselt. Suts ja valmis.
Kuna ma aga sõiduasendiga rahul ei olnud, siis proovisin ka Svartpileni. Hoopis teine tera! Selline mõnus, püstisem asend, nagu mulle meeldib. Sama särtsakus ja karakteristikud. Sõnaga, see oli nagu rusikas silmaauku ja minu linnaratas võiks see olla küll. Aga ilmselt ainult linna vahel paugutamiseks. Pikemat otsa ei kujuta sellega ette, aga selleks ta ei ole ka mõeldud.
Kokkuvõtvalt mõnusad pillid mõlemad, ise eelistaks parema isteasendi tõttu viimast.
Suur tänu ka minu poolt Freetime-le kogemuse võimaldamise eest!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.