Elu ei seisa paigal: Telegrammi grupp
-
- Tsikkel: Punane KTM
- Tänanud: 52 korda
- Tänatud: 25 korda
Re: Elu ei seisa paigal: Telegrammi grupp
Macintosh kirjutas:Mul on 500+, olin seal vist aastal 2007 olemas aga see kõik ei tähenda mitte midagi. FB voog on muutunud loetamatuks, FB luurab minu järele, topib igal sammul reklaami ja otsustab milline minu "sõprade" poolt loodud sisu võiks olla minu jaoks kõige vajalikum. Olen püüdnud seda SocialFixer nimelise asjaga parandada aga tulemus on endiselt s**t. Mina olen FB jaoks kaup mida ostetakse ja müüakse. Ma käin täna seal veel vaid sündmuseid vaatamas ja kui on vaja mõne konkreetse sõbraga ühendust võtta aga kõige muu jaoks on see kasutu. 99% ajaraisk. See, et FB on täna tegija ei tähenda suures plaanis midagi. Kas East India Companyt, Orkutit. AOL'i või MySpace mäletad? Kui ei siis siin on sulle vastus, need kõik olid omal ajal väga tegijad. Sinu lapsed FB'd enam väga ei kasuta ...
See postitus oleks ausalt öeldes nagu Eesti Telegrami veergudelt välja hüpanud.
Veits lühinägelik.
Ma ei kasuta ka juba ammu FB-d muuks otstarbeks kui chattimiseks ja ürituste korraldamiseks/üritustel osalemiseks. See ei tähenda, et teised ei kasutaks. FB puhul on hea, et seal on 99% mu tutvusringkonnast, see ongi ju põhiline, kõik kontaktid olemas?
Telegrami sarnaseid asju on praegu kogu ilm täis ja päris kindlasti ei jõua ükski neist FB-le ega FB messengerile lähiajal järgi. Igaühel on omad eelistused. Seda on ka näha asutuses kus töötan. On läbi käinud Fleep, Slack, Stide, Microsoft teams..... Alati ühele meeldib üks ja teisele teine. Lõpuks on musttriljon eri kanalit ja peavalu, et kellega mis kanalit pidi suhtlema pidi.
Muidugi see algne mõte on iseenesest kiiduväärt, et oleks korralik puhas chat sarnase huviga seltsonna vahel.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.