Sidesüsteemid mootorrattal

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: Sidesüsteemid mootorrattal

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Ain kirjutas:

Kumba Sena seadet ise omad ja kuidas Sinu arvates asi reaalsuses toimib?

Mul on Sena S20.
Häälkäsklused toimivad senikaua, kui oled ootreziimis või kuulad muusikat. Ütled häälkäskluse: "Hello Sena" ja sensuaalne naisehääl vastab: "Hello, say a command". Kui ei mäleta käsklust siis võid öedla: "What can I say". Kui oled mõnes muus reziimis (interkom näiteks) siis saad käivitada häälkäsklusd tehes kiivri servale sõrmedega topeltkoputue (väga mugav; konfigureeritav läbi äpi). Seejäerel kuuled: "Hello, say a command". Siin on mõned erandid, näiteks, kui telefon heliseb siis lülituvad häälkäsklused sisse ja sa saad öelda "phone" ja midagi oli veel aga ma olen leidnud, et kiivri küljel nuppu vajutada on märlksa lihstam, kui meeles pidada, milline oli see täpne käsklus.

Toimivusega on nii, et on kaks korraldust, mida Sena keeldub minu suust tulnuna ära tundmast: "Music"/"Stereo" ja "Configuration". Esimese puhul olen proovinud sadat varianti ja edutult. Teise suudan üle paari korra isegi rakendada. Päris alguses oli probleem ka käsuga "Redial" aga ma sain ruttu aru, et korrekne hääldus on ikkagi "ridaial" mitte "redaial".

Lähen uurin lähipävil Motodepoos maad, kas äkki saab 30K proovida, et kasutatel mingi ülevaade anda. Mesh'i ilmselt proovima ei hakka, selles ton juba mujal juttu olnud aga hea oleks võrrelda, kuidas häälkäsklused töötavad.

Ain kirjutas:

Cardol on...

Kuidas on, kas sa oleksid ka huvitatud proovida andmisest? Teeks hiljem siin foorumis väiksese võrdluse.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”