Hunnik küsimusi algajalt rinkahuviliselt
Re: Hunnik küsimusi algajalt rinkahuviliselt
Heip!
Mul on suur mure. Mis ta nüüd nii suur ikka on aga mure siiski. Nimelt. Ma olen ca 94 kilo ja sinna veel varustus otsa, Dainese nahkkombe, saapad, kindad, kiiver. Rattaks on vana ga täitsa sõitev GSXR 2002 aastast 600 cc. Täiesti stoc igast otsast v.a. kuluosad ja armeeritud voolikud. Esiamordid on need veel vanakooli omad mitte tagurpidikad. See selleks. Olen nüüd lugenud teadust ja vaadanud videosid ja sain teada, et põhja pidurdada ei ole üldse hea. Selle tulemusena võib rehv saada koormust ja ots ära minna. Panin amordi peeglitele nipukad külge. Ning pidurdades isegi suht väiksel kiirusel ca 40-50kmh pidurdan ikka oma kahvli n.ö. topout. Ma usun, et alguses võib sellest isegi piisata. Aga eelmine aasta tundsin Tabasalus, kui pidurdasin, et tagumik ikka mõnusalt kerkib ja läheb kergeks võibolla see ongi normaalne, ja mul on lihtsalt paranoia.
Aga WWJD? Ja siis selles mõttes legaalselt, et võistlustel disklahvi ei saaks. Või esialgu vara sellele mõelda?
Ärge siis kõvasti trollige, ja olen tänulik asjalike vastuste eest. Olen proovinud vedrut peale keerata, ikka sama pilt.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.