Õnnetused mootorratastega 2018
Re: Õnnetused mootorratastega 2018
will111 kirjutas:4 õnnetust päevas, see on tõesti juba "tase" - aga no nagu üks hästi kiiresti sõitev eesti naiskiirestisõitja meedias just on öelnud "kui sa pole kukkunud siis sa pole piisavalt kiiresti sõitnud"
mis on iseenesest muidugi täitsa õige tähelepanek, ainult et seal artiklis ega nõuande juures polnud muidugi mingit täpsustust ega soovitust selle kohta, kus ja millal võiks proovida nii kiiresti sõita. eks siis võetakse sõnal sabast kinni ja proovitakse ikka tallinna kesklinnas
ainult ei saa aru, et mida seal selle kiirabiga jamada oli. tahtis nokka tõmmta, läks alt ära...nojah. ajagu püsti, korjaku jupid kokku ja sõitku minema. poleks meediasse jõudnud ja poleks see lollimäng kajastust leidnud
Oleneb kuhu ta kukkus. Ja mis tal seal haiget tegi.
See eelmainitud artikkel ma lugesin seda ka. Tüdruk on muidugu hakkaja. Ma muidugi ei saanud aru, et kuidas tal diagnoositi üks pea ajupõrutus ja kaks peapõrutust ja mitme avarii tulemusel. Ehk see artikkel oli segasem kui minu 9 klassi lõpukirjand või siis minu siinsed veinikõrvale segased arutelud. Igaljuhul Sain teada ähmaselt kui tubli inimene on olemas ja, et ta stardib C klassis, kuigi numbrite bronnimise nimekirjas oli ta Rahvaliigase selle bronninud
. Ehk tüdruk on väga tubli ja hakkaja aga see kes tema kohta artikli kirjutas oleks võinud kooli jaoks praktikal olles rohkem panustada.
Sellel kohta kes aga haiget said sel nädalavahetusel kiiret paranemist teile.