Vihurmoto Rahvaliiga 2018

Teema algataja
kalleu
Tsikkel: on
Tänanud: 63 korda
Tänatud: 75 korda

Re: Vihurmoto Rahvaliiga 2018

Lugemata postitus Postitas kalleu »

See käru ja kaubiku teema on täpselt nii, et kui on olemas siis mugav aga kui pole siis ei ole ka midagi lahti. Kuna peres oli parasjagu teist sõidukit vaja siis oli mõte mitu kärbest korraga tabada. Tänaseks on peres hoopis käru.
Esimesele võistlusele sõitsin ise rattaga seljakott seljas. Seljakotis oli pudel vett, banaan, kommid ja teine paar sokke ja varukindad.
Järgmised käisime sõbraga 2 ratast 1 käru peal, muu kola (pump, söök, varustus ja tööriistakohver) autos. Autoga on pärast mõnusam tagasi sõita kui on pikem ots. Rattaga tasub pärast võistlust puhkepaus teha ja kindlasti teisi sõite vaadata siis kosub kojusõiduks ära.
Rehve pole mina teist paari kaasa võtnud kuna ongi ainult 1 paar - need mis parasjagu all :lol:
Kui ära kuluvad siis kohapeal on mitu müüjat ja Pärnus veel mitu. Aga pigem võiks juba kodus vaadata selle pilguga, et kas kestab 20-25 ringi ära. Tavaline tänava sportrehv kestab üsna hästi rahvaliiga tempoga.
Samuti kui mingi tehniline teema tekib siis astu julgelt ligi ja küsi, keegi ära ei söö ja mina olen alati abi saanud. Matsu paneku järel aidati õligi vahetada.

Esimesel korral on põhiline kohale tulla, tähelepanelikult ajakava jälgida ja kindlasti sõitjate koosolekul osaleda. Ja mitte hullu panna. Järgmisel võistlusel oled juba kõvasti kiirem :bsmile:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”