Biker.ee foorumist - teata vigadest
-
- Tsikkel: Honda VFR800
- Tänanud: 1 kord
Re: Biker.ee foorumist - teata vigadest
Spoiler
simp kirjutas:STaavi kirjutas:Paistab, et probleem säilib.
Lasin viimase tunni cache'i õhkui ning proovisin ka igaksjuhuks incognito't kuid olukord säilis täpselt sama.
Hetkel käitusin järgnevalt.
Log in(otse "vaata uusi postitusi" lehele)->Avasin selle teema viimase lehe->vaata uusi postitusi.
Viimase tulemusena olin hetkel vähemalt 4 korda järjest välja logitud(sh. ka incognito's).
Vähemalt suutsin ma lõpuks korrapära hetkeks leidaProovin veel kogu cache'i õhku lasta, vaatan mis siis juhtub.
EDIT: Probleem säilib ka 7 päeva cache'i eemaldamisega, kahjuks ei tahtnud telefon hetkel koostööd teha kogu cache'i eemaldamisega.
Kuna sa oled natuke teemaga kokku puutunud, siis pole ilmselt liiast küsida, ega sul pole confitud telefoni chrome'i remote debuggerit? Ühendub arvutis oleva Chrome'i instantsiga ja saab konsooli logisid vaadata. Sealt saaks ehk mingit lisainfot.
Proovisin enda telefoniga ka, mina reprodutseerida ei suutnud.
Jep, ega polegi midagi confida, androidi tasemel kasutasn developer tool'e juba varem(veidi teistel eesmärkidel).
Kuna veebi debugimisega teab mis kodune pole, siis annaks sulle ligipääsu sobivale probleemsele kombole ja saad ise debugida.
Testisin ka enda vanema seadmega Android 7.0+Chrome ja seal ei paista probleemi olevat.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.