Kas kiiruseületamine on uus normaalsus?

Kasutaja avatar

Ain
Tänanud: 92 korda
Tänatud: 243 korda

Re: Kas kiiruseületamine on uus normaalsus?

Lugemata postitus Postitas Ain »

Spoiler
Rivo201 kirjutas:
Maaks kirjutas:
ElectroMoto kirjutas:
Maaks kirjutas:

Mina panen seal hommikul tuimalt kruisi 80 (tegelik siis 74) peale ja kuulan raadiost "Olukorrast riigis". Kes tahab mööda sõita vaadaku ise kuidas hakkama saavad või hankigu endasle vilkurid :mrgreen:

Vot see on pigem uus normaalsus. Mul on õigus ja teised vaadaku ise kuidas hakkama saavad :roll:
...
Vahe on aga selles, et kui keegi mulle selja taha ilmub, siis teen endast kõik oleneva, et esiteks ta näeks, mis ees toimub ja saaks möödasõitu planeerida ja lõpuks selle teostamisel saaks ta selle läbi viia maksimaalselt turvaliselt..

Et kui näed kedagi õhtusel ajal aknast telekat välja kandmas, siis lähed ja pakud ennast appi, et kodanik ennast kogemata ei venitkas ja rasket asja endale jalapeale ei pillaks?
Mina küll ei näe põhjust miks ma peaks igasuguste "keerajate" ees ennast veel kummargile tõmbama :-|||

Nii kaua, kui oma kruiisimisega (kasvõi seistes) paremal sõidureal tee, mis hing ihaldab. Loodetavasti sa pole üks neist paljudest, kes vasakul (sisemisel) sõidureal m´i mängib ja liiklust takistab. Laske inimestel liigelda

Samas tekkib huvitav situatsioon: Sõidan Tln-Trt. ja ka mujal üldjuhul autopiloodiga lubatud kiirusel +3+5 üle. Neljarealisel jääb auto ette kuna sõidab praktiliselt sama kiirusega mis mina aga natuke ikkagi aeglasemalt sest muidu poleks ta mulle ju ette jäänud. Kuna hoian üldjuhul piisavat pikivahet siis lähen sisemisele rajale aegsasti. Möödasõit võtab päris palju aega sest kiiruse erinevused ei ole väga suured... nüüd tuleb tagant mingi püss ja peab pidurdama.. et krdi türbel istud siin ees? Lisaks ju paremaloleva auto ette ka ei tohiks pöörata enne kui piisav pikivahe tekib.. ja kruisid veel natuke edasi sisemises reas. Tegelikult ju ei peaks kuidagimoodi isegi reageerima kuna ei pea vajalikuks kiirust ületada. Aga selge on see, et türbel oled taganttulija arvates raudselt.. Samas kui näed, et tagant tuleb mingi püss vajutad juurde ja natukese aja pärast pistetakse sau ette ja tehakse kiiruseületamise eest trahv .....maksad selle ära aga vähemalt türbel ei ole..ja lased inimestel liigelda.. :D

Riga→Suzuki DL650 VStrom→Honda Crosstourer VFR1200 DCT. Garmin ZümoXT, GoPro Hero7 ja Packtalk Edge JBL sideseade.

Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”