Kas kiiruseületamine on uus normaalsus?
-
- Tsikkel: GSX-R1000 K3
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
Re: Kas kiiruseületamine on uus normaalsus?
Spoiler
Maaks kirjutas:ElectroMoto kirjutas:Maaks kirjutas:Mina panen seal hommikul tuimalt kruisi 80 (tegelik siis 74) peale ja kuulan raadiost "Olukorrast riigis". Kes tahab mööda sõita vaadaku ise kuidas hakkama saavad või hankigu endasle vilkurid
Vot see on pigem uus normaalsus. Mul on õigus ja teised vaadaku ise kuidas hakkama saavad
![]()
...
Vahe on aga selles, et kui keegi mulle selja taha ilmub, siis teen endast kõik oleneva, et esiteks ta näeks, mis ees toimub ja saaks möödasõitu planeerida ja lõpuks selle teostamisel saaks ta selle läbi viia maksimaalselt turvaliselt..Et kui näed kedagi õhtusel ajal aknast telekat välja kandmas, siis lähed ja pakud ennast appi, et kodanik ennast kogemata ei venitkas ja rasket asja endale jalapeale ei pillaks?
Mina küll ei näe põhjust miks ma peaks igasuguste "keerajate" ees ennast veel kummargile tõmbama
Nii kaua, kui oma kruiisimisega (kasvõi seistes) paremal sõidureal tee, mis hing ihaldab. Loodetavasti sa pole üks neist paljudest, kes vasakul (sisemisel) sõidureal m´i mängib ja liiklust takistab. Laske inimestel liigelda
"Biker" aastast 2013
Planeta 5 > FZS600 Fazer > GSX-R600 Strad > GSX-R1000 K3
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.