Kas kiiruseületamine on uus normaalsus?
-
- Tsikkel: Husky 701 Supermoto "Mai"
- Tänanud: 367 korda
- Tänatud: 82 korda
- Kontakt:
Re: Kas kiiruseületamine on uus normaalsus?
Maaks kirjutas:Mina panen seal hommikul tuimalt kruisi 80 (tegelik siis 74) peale ja kuulan raadiost "Olukorrast riigis". Kes tahab mööda sõita vaadaku ise kuidas hakkama saavad või hankigu endasle vilkurid
Vot see on pigem uus normaalsus. Mul on õigus ja teised vaadaku ise kuidas hakkama saavad
Ma olen ka avastanud täiesti uue naudingu rahulikult 90-ga (gps-i järgi) kruiisida Tallinna-Pärnu vahet. Ei pea eriti mingitest rekkatest mööda võimlema ja ei jää neile ise jalgu. Naudingut tekitab eriti just see, et ma tean, et vajadusel mu masin võib olla kiirem kui 95% möödasõitjatest ja pole vaja nagu midagi tõestada
Ja kui tõesti on vaja möödasõitu teha, siis see võtab isegi rekka puhul 3-4 sekundit aega ainult.
Vahe on aga selles, et kui keegi mulle selja taha ilmub, siis teen endast kõik oleneva, et esiteks ta näeks, mis ees toimub ja saaks möödasõitu planeerida ja lõpuks selle teostamisel saaks ta selle läbi viia maksimaalselt turvaliselt..
https://www.youtube.com/c/ElectroMotoVlog
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.