Motoraamatu loos 2. [teine]

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 492 korda
Tänatud: 600 korda

Re: Motoraamatu loos 2. [teine]

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

Polnud mul ei lubasi ega midagi, kogemust oli minimopi jagu majatagusel kruusateel. (see on see koht, kus ma olen õnnelik, et ma ennast ise ära ei tapnud, sõjardist korravalvuriga kohtudes oleks see foorum ilmselt ühe madlobsteri võrra vaesem biig diil eks :mrgreen: )
Vaja suitsu järgi minna ja sõber just oma 600 jamuga külas. Sooja oli umbes dubai moodi suvi ja plaan oli Tsärgi ja kiivriga minna. Aga noh, et änksam välja näha sai ka sõbra paksust veisenahast polkovniku tagi selga aetud. Kogemused tulevad sõites mõtles minu noor pea ja keeras linnu lahti. Esimene lauge kurv, kiirus 160 ja no ei keera. Va tõbras ei lähe kaldesse ega midagi (mis see counter steering on :?: ). No pidureid kangutades ning lollakaid liigutusi tehes õnnestus kurv läbida teepeenralt lisa võttes. Kruus +kiirus +pidur +loll pea kombinatsioon andis kokku ühe korraliku tankslapperi, mis lennutas mu üle lenksu efektse saltoga. Algas (tundus, et lõputu) lohisemine ja tiirlemine asfaldil, tsikkel peal ja mina alla ja siis vastupidi, mis lõppes minu vedelemisega vastu tulnud maaasturi kõhu all. Selleks ajaks kui ähmis maasturimees välja jõudis tirisin mina ennast kätega kängururaudu pidi masina alt välja. Maasturimees kätevärinal kiirabi kutsumas, ma siis visiiri tõstes, et mis sest kiirabist tõsta parem tsikkel püsti. Tõstiski :bsmile: Jõuab tagasi ja jälle vaja tal erinevates värvides discokaubikuid välja kutsuma hakata. Ma siis jälle läbi kiivri oiates, et pea nüüd hoogu, ma vaatan, mis mul katki on ja pole. Hirmus ettevaatlikult jäsemeid liigutades (tunne oli selline, et igal jäsemel on vähemalt kaks lahtist murdu) algas siis body damage check, mis päädis tõdemusega, et peale suurevarba kulumise ning muude pindmiste riivimiste ning klohmimiste ei ole katkenud midagi, et oli oidu vähemalt see veisenahk selga ajada (see on see koht, kus praegu vaatan kõhedusega neid trussikutes tibinaid baikide sabapeal, või plätumehi :D)

Siit läks palju aastaid A kati ja oma tsiklini. Sõbra hooaja rikkusin ära, aga minu kulude kirjadega sai tsikkel jälle uueks.
Kasuta varustust ja ära keera rohkem kui kinni mõistad hoida... a kellele ma seda räägin :?: :mrgreen:
St ilusat hooaega ja hoiame õnnetuste teema lühikse :bsmile:

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”