BMW K100LT HACK
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Re: BMW K100LT HACK
PhunkT kirjutas:Spoiler
pühak kirjutas:Mul on üle 10. aasta Soomest ostetud kerghaagis. Kuna kerghaagisel Soomes ülevaatuskohustust pole, ei hakanudki seda Eestisse registreerima, võtsin Soomes oma nimel arvele. Kindlustus on IF-is, aastamaks oli viimati kuskil 25€ kanti. Selleks, et nad automaatselt meili teel arve saadaksid, peaks mul olema Soomes netipank.
Küll aga kallis. Kiire googeldamise tulemusel leidsin, et 400-500€ kindlustusmaks aastas pole üldse palju.
Kas said kindlustuse teha enda nimele ilma Soome isikukoodi omamata või on sul isikukood olemas? Kindlustuse hinnad on üsna kobedad jah. Ilmselt on kohtukulud selle asja Eestis sirgeks vaidlemisele väiksemad kui Soomes paar aastat kindlustada
.
Mul isikukood olemas. Aga kui 90-92.a. Soomes elasin ja seal omale esimese auto ostsin, siis küll veel isikukoodi polnud. Siis see asjaolu igatahes ei seganud kindlustuslepingu sõlmimist ega ka auto oma nimele registreerimist. Kui õigesti mäletan, läks isikukoodi lahtrisse lihtsalt sünniaeg PPKKAA ja viimased lahtrid jäid tühjaks. Neil ongi isikukood mainitud formaadis välja toodud sünniaeg ja lõpus, sidekriipsu taga on koodiosa.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.