BMW K100LT HACK

Kasutaja avatar

pühak
Tsikkel: Kawasaki VN1500
Tänanud: 221 korda
Tänatud: 90 korda

Re: BMW K100LT HACK

Lugemata postitus Postitas pühak »

Mul on üle 10. aasta Soomest ostetud kerghaagis. Kuna kerghaagisel Soomes ülevaatuskohustust pole, ei hakanudki seda Eestisse registreerima, võtsin Soomes oma nimel arvele. Kindlustus on IF-is, aastamaks oli viimati kuskil 25€ kanti. Selleks, et nad automaatselt meili teel arve saadaksid, peaks mul olema Soomes netipank. Mul seda pole ja üldse on see seal tasuline. Seega olen ma igal aastal enne kindlustuse lõppemist neile kas helistanud või kirjutanud ja küsimise peale on arve mulle alati meilile saadetud. Maksan selle siinse Swedbanki netipangas ära ja aastaks rahu majas. Paaril korral on asi õigel ajal meelest ära läinud, siis meeldetuletus saadetakse küll meili peale. Teoreetiliselt töötakski asi niiviisi, et maksad alles siis, kui meeldetuletus tuleb, aga ise ei pea sellist kroonilist maksega hilinemist viisakaks. Viivist pole seni küll küsitud, sest mainitud hilinemiskordadel olen arve kohe ära maksnud, kui meeldetuletus on tulnud, et arve tasumata.

Soomes ei saa kindlustusandjat niiviisi vahetada, nagu Eestis. Seal on kindlustusfirma, kellega leping tehtud, lausa registreerimistunnistusele ära märgitud. Kui tahad kindlustusandjat vahetada, tuleb pärast uue kindlustuslepingu sõlmimist registreerimistunnistus ka ära vahetada.

Minu andmetel tsiklitel Soomes ülevaatust ei nõuta, seega on asi väga mugav. Küll aga kallis. Kiire googeldamise tulemusel leidsin, et 400-500€ kindlustusmaks aastas pole üldse palju. :shock:

"Kui miski väärib kasutamist,
siis väärib see ka väärkasutamist!"

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”