Hälvik-autojuhid
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 568 korda
Re: Hälvik-autojuhid
Selliseid idikaid sõidab seal(ringteel) igapäevaselt ja rohkem,kui need konkreetsed audi ja skoda. No stabiilselt peab paremalt mööda sõitma,sest väga paljude ego ei luba vist esimesse ritta reastuda.Pole mul ka aega nende taga seal vilgutada,aga jõuga vasakusse ritta tagasi olen surunud ja teen seda ikka paar korda nädalas kindlasti,sest muidu ei saa.
Tundub,et eriti palju on selliseid idikaid nende seas ,kes tulevad Keila-Saue poolt või lähevad sinna. Sama teema ka Tallinnast mööda Pärnu mnt-d väljudes või Kanamalt linnapoole liikudes.Kanamalt Pärnu poole nagu kohe palju rahulikum.Lollide konsentratsioon langeb ikka väga kõvasti ja saab palju rahulikumalt sõita.
Mina kusjuures ei ole mingi hull kiiruse ületaja.Max +5+10km/h, olenevalt kuidas autode vool liigub.
Üleüldiselt on meil, minu arust, eraldatud sõiduridadega teel liiklemine suur "probleem" paljude jaoks.Lihtsalt ei osata oma lollusest seal liigelda või siis teel paikneda.Aga mida sa tahad,kui kogu RIIGI peale on 135km selliseid teid,kus kiirus 110.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.