Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas bitter »

Jesper kirjutas:

Üldiselt mis puudutab keele mitteoskamist, siis kui sa oled äsja (legaalselt) Eestisse kolinud, siis ega neid töökohti palju pole kus ilma eesti keeleta normaalselt hakkama saaks. Samuti pole see toiduveol nagu minuarust mingi superprobleem, äpi kaudu on ju kõik selge juba, mida ma taga ikka jutustan seal.

Äppide teemal - viimati taksot tellides võtsin Uberi (Taxify-le ei meeldinud mu MasterCardi number :shock: ja mobiilioperaatori kaudu makset enam pole). Äpist vaatas vastu araabia nimi ja sõidustiil oli pehmelt öeldes välismaine. Selle asemel, et Tartu mnt-d mööda (bussijaama juurest) otse Ülemistele sõita, keeras ta vasakule Peterburi mnt-le ja vajutas kilomeetri jagu ida poole. Siis keeras ringi, tuldud teed tagasi ja ... Järvevanasse :evil:. Õnneks saab Veepuhastusjaama juures tagasi pöörata. Kogu aeg ei viitsinud jälgida. Põhjendas pärast sellega, et geps või äpp läägab.

Vestlust alustas rõõmsalt inglise keeles ja sellest, et mina olevat jube tuttava näoga ja kas me kohtusime eile? Mina hoidsin Kimi Räikköneni näoilmet ja kinnitasin korduvalt (ühest korrast ei piisanud), et ma näen teda esimest korda elus. Kangesti oleks tahtnud soovitada, et sellist tööd tehes ON VAJA hambaid pesta, suuvett kasutada, nätsu närida või veel parem - kõik 3 varianti. Piirdusin sellega, et avasin pisut akent. Uberi äpi peale ei julgenud loota, juhendasin teda ise. Tundsin huvi mida ta teeb Tallinnas (äkki näiteks õpib vms). Vastas, et Uberit sõidab ja rohkem suurt ei midagi. Küsimusele "Kust sa sõitu alustasid?" sain vastuseks "Iraanist". Võibolla tõesti mu küsimus ei olnud kõige konkreetsem.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”