Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

Urmas79
Tsikkel: IZ,Jawa,GSXF,R1,XL1000
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 14 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Urmas79 »

Jesper kirjutas:

Kõigega liiguvad millel rattad all, olenevalt kaugusest. Minuarust superteenus, tiba kallivõitu ehk, aga juba kahe inimese peale jagades üpris mõistlik summa kodust mitte väljumise mugavuse eest. Ma küll ise elan kesklinna lähedal, aga seal see süsteem minuarust ei lasegi nii kaugele tellida kui soojalt kohale toimetada ei õnnestu. Ehk siis soovitan proovida :)

Eks nende toitkoju autode üldine probleem ole see, et see töö on mõistlik sissetulekuallikas pigem igasugu noortele naksudele, kellel liikluses alati hirmus kiire ja hirmus õigus on. Ma ise ka hoian distantsi, samamoodi nagu taksodega. Aga konkreetselt Wolti puhul on nad teenindajatena super sõbralikud, umbes nagu Uber alguses, enne kui pahurad nahkvestid selle enda jaoks avastasid.

Tartus olen neid ainult ratastega näinud. Aga kui huvi tekib, proovin kindlasti ära. Ma olen muidu nii laisk, et tellin telefoni teel ette ja lähen toon ise ära.Seda ka üldjuhul ainult siis, kui liikvel olen. Teisel juhul lähen parem kohapeale sööma. Erinevate söögikohtade interjöör ja teenindus on üldjuhul ikka testimist väärt. :wack:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”