Ebaseaduslikult sõitmine

Kasutaja avatar

zombi
Postitusi: 303
Liitunud: 08 Apr 2015, 03:17
Tsikkel: Honda VT600 Shadow
Tänanud: 64 korda
Tänatud: 39 korda

Re: Ebaseaduslikult sõitmine

Lugemata postitus Postitas zombi »

will111 kirjutas:
Spoiler

kui on load olemas, mis eestis kehtivad (seda kas tegelikult ka ikka kehtivad, peab miudugi nende lubade omanik ikka ise täpselt teadma!) siis miks üldse on vaja tingimata neid kohalikke lube tegema minna? mingi eriline patriotism? võta ratas ja sõida, seda enam kui kõiksugu koolitused ja eksamid tegelikult juba nagunii korra tehtud on. load on ju taskus, so what, et need ei ole just eestis välja antud? kui miudugi ise tunned, et sõita ikka tegelikult ei oska siis võiks kooli uuesti teha või lisatunde võtta. aga kuna olen koolituse läbinud ja kuskil maal sõitnud ka, siis eeldan, et sellega probleemi ei ole.
nende täis A'dega oli vist mingisugune teatud arv aastaid, mis peavad olema all olnud mingi muu kategooria omad. aga selleks minuteada sobib ka B-kat näiteks. samas see on selline mälu järgi pakutud asi, ei maksa faktina võtta.

Isegi need võõrriigi load, mida Eestis aksepteeritakse, kehtivad siin liikumiseks max. 1 aasta. Pluss, et Maanteeamet on hakanud viljelema sellist praktikat, et kui EV kodanik esitab välisriigi juhiload, siis kontrollitakse järgi, kas isik sel ajal, kui ta väidetavalt omal load tegi, ka ametlikult seal riigis elas. Kui ametlikku tõestust ei ole- juhtimisõiguseta sõit ja kogu muusika.

Kavrossist Hondani. Vahepeal ka Hiina needust.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”