Autode kütusekulust ja tarbekusest.
-
Stonekurg
- Tsikkel: zx7r
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Re: Autode kütusekulust ja tarbekusest.
bitter kirjutas:will111 kirjutas:oot mida täpsemalt see ilmatuma suur bensiini v-mootor seal pikemal maanteesõidul juhile siis niiväga pakub võrreldes diisel r4'ga? + pikk jutt kiirendusest ja möödasõidust
Huvitav, et Kauri sai täpselt aru, mida ma öelda tahtsin aga mõnele peab xtra seletama
. Ma ei rõhutanud mootori võimekust (kuigi see on ka maanteel oluline) vaid KÕIKE mida pakub suur ja hästi varustatud auto. Sõiduasend, müratase, juhiabid jne. Öko-Omega ja mainitud A8 on erinevates liigades minu teada. Proovin ümbersōnastada - kas boobushi kirjeldatud autode kütusekulu erinevus kaalub üles erinevused maanteesōidumugavuses? Ja turvalisuses.
Auto24 sinusuguseid täis, kes kõik müüvad lisaderohkeid autosid ( esitulede kojamehed ja püsikas) xD 20a korralik a8 on lugupidamist väärt aga f10-el on isegi standardis rohkem juhiabisid ja 0-lubatud tuleb neil mahlapakkidel 2 silmapilgutust enne ette.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.