Elu valikud: Tsikkel vs elukaaslane v vastupidi?

Kasutaja avatar

krss
Tsikkel: Tenere, Rebel, Ninja
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 12 korda

Re: Elu valikud: Tsikkel vs elukaaslane v vastupidi?

Lugemata postitus Postitas krss »

Küsimus ise on veider, sest milleks üldse selline elukaaslane, kes piirab? Elukaaslane peaks olema ikka see, kes "annab tiivad" ning innustab lendama üha kõrgemalt ning üha suuremaid lollusi koos tegema. Seda kõike vastastikku. Ja teiseks, nii vähe, kui ma oma noore elu jooksul naistega kokku olen puutunud, meeldivad neile kõigile seiklused. Muuhulgas ka oma abikaasale. Kuidas ratas seda takistada saab? :lol:

Ma ise alustasin täna hooaega, rivistasin kodus kolm last ülesse (lubades neilegi väikese ringi pärast teha) ja panin nad kodu koristama selleks ajaks, kui ise naisele linna järgi läksin. Tema üllatuseks mitte autoga, vaid hoopis sügisel ostetud "uue" rattaga, mille seljas ta veel istunudki polnud. Õhtuks ladistas korralikult, naine oli veidi vähem (läbi)märg kui mina, aga jube rahul sellise ootamatu seiklusega. Ega vihjanud mitte sinnapoolegi, et ma järgmine kord lapsed kaasa võtaks ja skoodaga tuleksin.

PS: ma ei püüagi olla originaalne - paps kutsus kunagi kuuekümnendatel ülikoolis mingil peol ühe kena tibi endaga tsiklimatkale Krimmi. Nende ühine seiklus jätkub tänaseni, mõlemad ammu pensionärid, igas mõttes eeskujuks oma lastele :bsmile:

Is there life before death?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”