Motoexotica 2018

grahv
Tsikkel: GSX1200, XT660R
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 77 korda

Re: Motoexotica 2018

Lugemata postitus Postitas grahv »

Messi teeb huvitavaks ja külastatavaks siiski mitmekesisus - kui on uut kroomi, tulevad "karutapjad"; kui on tuuningut ja vanakraami, tulevad need kel mutrivõtmed peos püsivad; kui on kaltsu ja õli, tuleb tavakaader raha kulutama... Igaühele midagi. Ma ei lähe messile, kus ainult uut kroomi näha saab - mul ei ole plaanis seda osta. Ma ei viriseks kroomirohkuse üle KUI leian sealt muud omale meelepärast, ja ka kõigil teistel on vabadus mitte raisata ruumi alas mis talle pinget ei paku. Olnuks ju märksa hullem, kui vanakraami asemel oleks lihtsalt tühi auk olnud. Miks vanakraami asemel mõnd esindajat/müüjat polnud, teavad vast korraldajad.

Äkki võiks projektikate ja vanakraami lugude esitlemiseks appi võtta QR-koodi ja interneti? Nt A4-l oleks lühitutvustus ja QR viiks edasi kas korraldajate poolt antud aadressile, kuhu projekti omanik saab kirjutada niipalju kui jaksab, või siis juba olemasolevale projektilehele. Mahuks rohkem vaatajaid vaatama ja lugejad saavad veidi eemal rahus lugeda...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”