Motoexotica 2018
-
- Tsikkel: K-58, M103, jawa 360
- Tänanud: 44 korda
- Tänatud: 121 korda
Re: Motoexotica 2018
Selles suhtes olen ma nõus, et vanatehnika on huvitavam, kui vaadata 5 autosuvilat ühes hallis.
Njah läksime aruteluga natuke teisele teele ja ilmselgelt võiks projektikate sektorit huvitamaks muuta, kui lihtsalt ratas punasele vaibale ajada. Kas või nii, et iga ratta kohta tehakse laval/kohapeal mingi tutvustus, mida kuvatakse üle näituse.
Mainisingi, et projektika tegijal on väga keeruline koostada rahvale lihtsas vormis projektikast ülevaadet - ka mina olin selle kimbatuse juures, et öelda on ju väga palju aga mahuta see jutt nüüd A4 või A3 formaati nii, et rahvas saaks aru, suudaks 30sek keskenduda ja saaks natuke rohkem infot kui ainult ratta nägemisest... projektika koostajal on ju juttu/pilte tonnide viisi aga nagu mainitud, kui see koguinfo välja panna, siis see ei tööta.
Ma tean, mis tähendab must number... ajan ühte 60aastast ratast nõks alla 100%seks.
See triibutamine ja teise värvi värvimisest oli mõeldud kaasaegsete rataste kohta - värvin ratta pärlmutter tibukollakseks voila...
Ma isegi imestasin, et minu kärakas sinna vaibale lubati lükata, sest sisuliselt on see ainult kordatehtud "vana" ratas- ei midagi muud. Ülejäänutele vanaraud. Samas rahva hääletuse tulemusel 18 ratta hulgast 392 hääle hulgast 25 häälega 6 koht... häälte kujunemine projektikate vahel näitab pigem ikkagi seda, et külastajad ei osanud arvata, et hääli saab anda oma lemmikutele.
Teisest kohast kuni üheksanda kohani olid suht võrdsed hääled... ehk siis kohtade vahel 1-4 häält. Hääletamistulemuste kohta nüüd ei taha hinnangut anda, sest kõikdel oli võimalus hääli suunata... ja ega ma läinud sinna hääli korjama, vaid FB-s hõigati, et ehk keegi veel saaks projekti rattakohale tuua, siis miks mitte. Mis ta ikka kuuris vedeleb ja kogu juurdetulnu oli ainult boonuseks (2x kolmepäeva pääse Exoticale, maamessi 2 pääset.)
Aga näitus ise võiks uue hingamise saada küll - lihtsalt toon kraami saali rahvale näitamiseks, ei tööta enam. Üks hea lahendus on muidugi temaatiline jaotamine kahe messi vahel, kus mõlemad ehk võidavad. Ega tee ka paha kaaluda ajaliselt suuremat nihet nt kevad -sügis.
Lihtne on ju visata igasuguseid ideid.
Üldiselt on positiivne, et suudetakse korraldada 2 suht lähestikku sarnast messi - korraldajad võtke viimast ja pange osalejate tagasiside enda kasuks tööle.
Riga7 (1972) 49cc -> Kovrovets K58 (1958) 124,7cc -> K58@100 173,7cc-> Minsk M103 (1963) 124,7cc -> Jawa 360 + velorex 560 (1972) 344cc -> Jawa 559 (1965) 248,9cc -> Kovrovets K-175 (1958) 173,7cc -> Triumph Bonneville T100 (2019) 900cc
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.