Probleem pidurite õhutamisega

Kasutaja avatar

piiks
Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
Tänanud: 127 korda
Tänatud: 50 korda

Re: Probleem pidurite õhutamisega

Lugemata postitus Postitas piiks »

Spoiler
Rasmusk kirjutas:
Kauri kirjutas:
Rasmusk kirjutas:
Jesper kirjutas:

Paned süstla vedelikku täis, võtme ümber nipli, ühendad vooliku ära ja lased mullidel voolikust välja tulla (tasub kasutada läbipaistvat voolikut). Siis keerad nipli lahti ja süstid, samal ajal vaatad paagist mulle. Kui vedelik süstlast otsa saab, siis nippel kinni ja korrata protseduuri, kuni mulle enam ei tule.

Nii-nii. Ja kuidas peaks õhk peasilindrist paisupaaki pääsema? Minul küll sellise suunaga liikumisel õhk ja õli tagasi ei liigu. Peasilinder ei võimalda.

Rasmus, siin on Sul mingi loogikaviga hetkel. Sellisel juhul ei saaks ju klotsid ka tagasi liikuda peale piduriheebli vabastamist.

Klotsid liiguvad tagasi siis, kui peasilindri kolb jälle vabastatakse ning rõhk kaob. See ei tähenda seda, et pidurivedelik liigub tagasi täiteanumasse. Või ma eksin ja kui kolb ei ole alla surutud, siis liigub pidurivedelik mõlemas suunas? Ei tohiks olla sellist asja, sest siis on ju väga suur risk ühelt või teiselt poolt lisaõhu võtmiseks ning õhutamine muutub üleüldse mõttetuks tegevuseks.

Rõhk ei saa kaduda, kui õli tagasi ei liiguks. Vaata suvaline hüdro või vee lahendus, kus on tagasilöögi klapp "nonreturne valve" vahel. Üheltpoolt klappi vabastad surve, aga klapi taha jääb rõhk pidama. Kuhu see pidurivedelik siis liigub, kui mitte tagasi täiteanumasse. Selleks see täiteanum ongi, et seal on reserv, mis liigub siia-sinna. Muidu peaks ju õli kuskilt alt välja tilkuma ja pealt aga pressitkase uut peale ja kolme pidurdamisega on õli otsas. Kinnine süsteem, pole kuskilt lisaõhku võtta.

Some rules can be bent. Others can be broken.
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Teenused ja abi”