Triumph Tiger 800 (uue tsikli ostumõtted)
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 192 korda
Re: Triumph Tiger 800 (uue tsikli ostumõtted)
Dusterx kirjutas:simp kirjutas:Dusterx kirjutas:Mina soovitaks nii mõelda: Kus ja kellega enamuses sõidad ja millega teised sõidavad.
Mis siis saab kui ma enamjaolt üksi sõidan? Kelle järgi siis vaadata tuleb?
Soovitasin klassikut eelkõige sellepärast, et sellega saabki kõigigann "läbi" kui tutvusrinkkonda, kellega sõita pole, siis liitud suvalise seltskonnaga. (On endal selline ratas nagu honda cx500, sellega on siiani olnud kõige lihtsam seltsilisi leida, kui lähed baigilisega, saadetakse enduromeeste hulgas pikalt, kui lähed enduroga baigiliste juurde, öeldaks, et pole mõtet tulla, nagunii ei jõua järgi stiilis märkused, iseasi on see, kas sellistega on üldse vaja koos mängimas käia, kes lambist arvustama hakkavad, reeglina ei ole neil alust, sest nagu mainiti, saab gs'ga väga kiirelt asfaldil sõita ja vulcaniga annab mööda sõita nisanäppendumehest mööda sõita.)
kas tõesti siis enda vajaduste järgi ei peaks enam ratast vaatama? Kui siiamaani olen üksi sõitnud, siis peaks ikka ilmtingimata kellegiga sõbrunema ja koos reisima minema? Aga selleks, peaks cx500 ostma, cx500'ga on kõige lihtsam sõpru leida?
disclaimer: tähenärimine
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.