Targemate nõu ratta ostul
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
Re: Targemate nõu ratta ostul
Mina pidasin 500x-i puhul absuga varianti silmas. Erinevatel andmetel 198-203kg - tehas 196kg. Lähtusin kasutaja reviewedest. Sama 700x puhul.
700x puhul dct-ta varianti ca 215kg, ehk nende vahe tuleb siuke 15kg. DCT-ga on ta 220-225kg.
Seda siis märjana ehk kõikide vedelikega kaasa arvatud täispaak.
700x on madalam speci järgi, aga üks oluline asi jäetakse tihti vaatamata ... nimelt istme laius. Tihti on kitsama istmega kõrgem ratas hoopis nö madalam kui laia istmega madal. Füsioloogika Ja see sõltub väga inimesest, oma hargivahe on kuningas.
Kindlasti katsu ära ka 10kg raskem nc700 dct-ega versioon, mulle tundub, et sinu nö speci järgi peaks see kahe siduriga robotkast olema nagu rusikas silmaauku. Eriti muhe on ta just linnas ja lühema hargivahega kodanikule - ei mingit käikudega lappamist ja kõngerdamist. Isendil, mida mina proovisin töötas nagu miilenki, väga mugav.
Konkreetselt kaalud selgeks honda enda speci järgi:
CB500x abs - 196kg
CB500x absta - 194kg
NC700x dct - 225
NC700x - 215
Lihtlabaselt proovi ära, 700x-e on silmini eestis, kindlasti saad väikse tiiru teha. See kaaluvahe on tänu kaalujaotusele sinu jaoks ilmselt olematu. Kui siis maast püsti ajamisel.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.