Triumph Tiger 800 (uue tsikli ostumõtted) → Re: Triumph Tiger 800

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: Triumph Tiger 800

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Spoiler
kalle kirjutas:

Alustuseks..ma ikka väga kaua kaalusin, kas seda alljärgnevat märkust teha. Kaks päeva vaevas, siis pidin ikka ära ütlema:)

Macintosh kirjutas:

Ära muid tsikleid vaata, muud on jamad.

Sa oled ikka huvitav tüüp. Paistad silma laia ala silmaringi ja sorava analüüsiga. Kirjutad eeskujulikult tsiteerides ja vastates ja...siis lõpetad lausega, mis poolele su vaevale kriipsu peale tõmbab. Ausalt midagi nii nürimeelselt mäletan ala 17a tagasi motolisti aegsetest HD vaidlustest. Usun, et sa ei pane pahaks, aga minu silmis see nii on ja lihtsalt pidin selle välja ütlema.

Hmm, kuidas ma siis nüüd ütlen otsekoheselt, ilma kedagi solvamata? Ütleks nii, et ma pidasin teksti lugejat teraseks ja eeldasin, et kui ma midagi niivõrd nihkes võrreldes ülejäänudga kirjutan siis tajub lugeja seda sellena, mis ta on: hüperboolina, tahtliku ja teeseldud ülepingutusena, mida käsitletakse muie suul. Minu viga, ega internetis ole alati toon ja ilme ilmselt piisavlt tajutav. :bsmile:

Macintosh kirjutas:

Minu jaoks on see huvitav teema. Ma ei pea siinkohal vajalikuks öelda, mida ma rattast arvan, sest tegelt ka..olen üsna veendunud, et üksikisiku arvamus ei loe palju, kui jutt käib individuaalsest sõiduvahendist.

Selles küsimuses on ostajd üle kogu maailma oma rahakotiga hääletanud ja üht-teist on selle hääletuse käigus selgunud. Ainuke põhjus, miks mina ratast kiidan on see, et ma siiralt arvan, et see on väga hea ratas. Mul on loomulik soov oma õhinat jagada, et võimalikult paljud ratturid saaksid heast asjast osa. (kurat, ma ei tea, millist emoticoni siia panna, see polnud igathes iroonia).

Aga see starteri teema huvitab mind küll. Mind tõsiselt huvitab kui kaua see starter kestab sul peale harjade vahetust ja milline on põhjus-tagajärg suhe tegelikult. Nagu öeldud, olen valmis võtma vastu uusi kogemusi, aga seni kogetu põhjal julgen teha teatud järeldusi. Kuidas asi tegelikult on.. see ongi huvitav.

Mind haris selle teemal mees, kes starteri parandas. See on ainuke töö, mida ta on viiamsed 25 aasta teinud. Iga päev. Ma usun teda märkisväärselt enam, kui ükskõi keda siin, sest lihtne arvutus näppude peal näitab, et ta on oma elus parandanud vähemalt 2000-3000 eksemplari. Ma loen seda silmapistavaks kogemuseks. Ka mina avaldasin analoogset arvamust oma starteri kohta, mille peale ta demonstreeris elavalt paari lahtivõetud starteri peal, kuidas see tegelikult juhtub ja miks. Väga veenev oli. Minu strateri pealt tuvastas ta ühtlasi, et see jooksis päris viimast jalga ning oli valmis oma kommutaatori (lamellid) minu aeglasele regeerimisele ohvriks tooma.
Mis kestvusesse puutub siis seni internetistloetu põhjal olen ma aru saanud, et pärast uute harjade paigaldamist selle hädaga tegeleda ei tule. Miks, ma ei tea.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”