Triumph Tiger 800 (uue tsikli ostumõtted)

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: Triumph Tiger 800 (uue tsikli ostumõtted)

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

StreetMoto kirjutas:

Olen seda tiigri surnud starterit lahti võtnud, seest uurinud ja probleem ei ole mitte harjades, vaid rootori lamellides, mis tulevad lahti ja hakkavad siis harju nagu raspliga sööma. Probleem avaldub sellisena nagu ei oleks akus jaksu tsiklit käivitada.

Lamellide lahtitulek on siiki tagajärg, mitte põhjus. Algab see harjade kiirest kulumisest. Kui harjad on liialt lühikeseks kulunud siis jääb harja tervaks muutunud serv lamelli serva taha taha kinni ja murrab selle lahti. Käivitusprobleemid algavad märkimisväärselt enne lamellide lahti murdumist. Kui omanik ei reageeri õigeagselt siis jõuab järg peatselt lamellide kätte. Tiger800 foorumis on paarikümnelehküljeline teema aastast 2010 selle kohta, kus kordub lehlet lehele sama häda - harjad kuluvad kiirelt ära. Enamus alustab alati juttu sellest, et aku on läbi. Mul see asi omal nahal läbi proovitud. Sain jaole üsna viimasel heklel, järgmine samm oleks olnud lahtised lamellid.

Ja kui rääkida nüüd selle vea kõrvaldamisest, siis ma ei ole oma elus näinud lollima starteri asukohaga tsiklit kui see 800-ne tiiger.

Tõesti, maha tuleb võtta palju enam erinevaid juppe kui Honda Hornetil aga siiski saan mina sellega oma tagsihoidlike mehhaanikuoskuste, vahendite ja võimaluste juures 20 minuti jooksul koduõues maha.

Nii 800-sel tiigril kui Rocket III mudelil oleme pidanud vahetama mootori sees käiguvahetuse komponentide murdumise tõttu detaile.

Kus sa nende uuet 800-ste Tiigritega nii suurel määral kokku oled puutunud? Meil siin karutlivabariigis oli 2016 aasta suvel registris arvel vaid kolm Tiger 800 tsiklit ja üks nendest oli minu oma.

Kolmas tüüpomadus/viga/häda 800-sel tiigril on vist mainimata.

See leidis äramärkimist küll. Kehtib see vaid XC mudeli puhul, millel ol 21" tolline kodaratega ratas.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”