Targemate nõu ratta ostul → Re: Vali Yamaha FZ6
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
Re: Vali Yamaha FZ6
Macintosh kirjutas:Ma läheks Yamaha FZ6 järele (kõik "viltuste silmadega" variandid sobivad) - väga hea ratas ja sobib nii hästi alagajale kui vilunud sõitjale. Juhitavus on klass omaette. Nauditav. Ehk nagu üks välismaa arvustuse kirjutaja ütles "ratas, mis areneb koos tema sõitjaga". kui http://www.mototehnika.ee/used/2708516.
Minu järgmine valik oleks SV650.
Cebari kone on detuunituna lihtsalt märksa muhedam kui r6-e oma. Hornet karpadega - sealjuures vana cebari keihinid on täiesti toimivad ka 50k läbisõidul - on mõnsalt äkiline vs pritsungiga yamaha.
Puhtalt sujuvuse, juhitavuse jms mõttes ei ole fz6-ele muidugi mitte mingit vastast, aga tal on üks viga ... ta on nö. igav 600ste r4-jade kategoorias. Igal juhul on fz6 üle prahi sõitma õppimise ratas, on ta siis fazer või naked.
Horneti sõiduasend on okei, ei tohi lihtsalt üle 175cm pikk olla. Niikui pikem oled, tahaks tagaistmel istuda. Feissliftitud hornet on ka üsna ilus oma pisikese tulegondli ja kitsa sabaga.
sv650 on lihtsalt teine teema oma v2-ga, pigem läheks kohe 1000 peale raha kokkuhoiu mõttes. Aga pritsungiga 650 okitoki igatahes.
PS: mul on kõik need masinad olnud. Kui peaks uuesti ostma, siis viskaks 650-e ja horneti vahel münti. Yamaha oma 10k pööret ja hakkan mõtlema, kas liigun on liiga marudas pöördes, ei ole vahva
Ilmselt on selle tunde teinud muheda väändega rattad, mis viimasel ajal tagumendi all.
PS2: fakt on see, et 600sest reas neljasest tüdid hooajaga ära. R4 ära alla 900cc 3-4 aasta pilguga vaata. Ma ei taha neid alla 1.2 liitrigi, saati 600.
V2, r3, r2 on teine lugu.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.